Društvo

PANČEVO: Šansa da mladi lakše dođu do posla

Pančevo, Sub, 28/09/2019 - 08:12
Ivana Vlajovic


Pančevci od 18 do 30 godina imaće mogućnost da, kroz projekat „Coca – cola podrška mladima“, unaprede svoje lične i profesionalne veštine kako bi lakše došli do posla. Prvih 30 kandidata koji se najbrže prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa učestvovaće u radionici koja će se održati u periodu od 16. do 18. oktobra u Domu Omladine.

Grad Pančevo je podržao i aktivno učestvuje u ovom programu koji realizuje kompanija „Coca-Cola HBC Srbija“ u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, NALED-om i Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade.

Program se sprovodi u 20 gradova u Srbiji kroz trodnevne interaktivne radionice, a polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje veštine kroz praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom.

Uz trodnevne radionice, deo programa biće organizovan i kroz digitalnu platformu, on-line predavanja, radionice i literaturu neophodnu za dodatnu edukaciju, a svi polaznici će po završetku edukacije dobiti sertifikat „Coca-Cola HBC Srbija“.

Dodatne informacije u vezi sa prijavom zainteresovani mogu da potraže na linku:  http://coca-colapodrskamladima.com/
MarketingNajnovije vesti